Bevægelses- og Lydinstallationen "En Messe for Krop, Lyd & Landskab" blev opført 2. og 3. gang lørdag den 21. august 2021 og lørdag den 4. september 2021 i englandskabet foran Anker Fjord Hospice (ud mod fjorden).

Værket er skabt specielt til Anker Fjord Hospices omgivelser.

Koreograf Naya Moll og hendes 5 dygtige dansere opførte deres bevægelses- og lydværk.
Værket kunne opleves i englandskabet ud for Hospicelejlighedernes østvendte terrasser.

Værket er en midlertidig installation af lyd- og bevægelse i landskabet. Værket er tænkt som en aktivering af landskabet - en messe af dans, lyd og landskab.

Der var i alle lejligheder samt på hospices udendørs terrasser trådløse høretelefoner til rådighed.
Du kunne vælge at se og høre hele værket eller vælge at se dansen og landskabet i stilhed. Du kunne vælge at se og høre værket i det omfang, der føltes bedst for dig.

En Messe for Krop, Lyd & Landskab inviterer dig til at lade dine sanser dvæle ved landskabets, dansernes og musikkens bevægelser. Det er en meditation over vinden, græsset, fjorden og kroppens bevægelser i dette landskab. Værket er et sted dine øjne kan finde hvile. Lad dig blive ført afsted af dine tanker og associationer.

En Messe for Krop, Lyd & Landskab er inspireret af Inge Christensens sonetkrans Sommerfugledalen. Koreografien og kompositionen er inspireret af digtsamlingens cykliske og gentagne form.

Værket er tænkt som en gave til dig.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Ringkøbing Skjern Kommune og Slots- og Kulturstyrelsen.