Husets historie

Her får livet nyt perspektiv

På Anker Fjord Hospice fokuserer vi på livet helt til det sidste. Vi kan ikke fjerne sorgen over at miste, men vi kan bidrage til at give livet nyt perspektiv.

Bedst bliver det formidlet af pårørende og patienter. Derfor har vi samlet nogle beretninger, som du finder her på siden:

 

Hospice er ikke kun for de døende

Alis´ ægtefælle Otto var 12 dage på Anker Fjord Hospice. Hun fortæller deres historie i håb om, at flere familier bliver opmærksomme på de muligheder, et hospice kan give en familie i en meget svær og hård tid. 

Læs Alis´ fortælling

 

Det er ikke farligt at komme på hospice

Sådan siger Peter Michael Fink, som blev udskrevet fra Anker Fjord Hospice. 

Læs Peters beretning

 

Vi fik en rørende og varm tid sammen den sidste tid

Jørgen er taknemmelig for, at Gudrun kom på Anker Fjord tids nok til at få noget ud af sit ophold. Det gjorde, at de fik en rørende og varm tid sammen den sidste tid. Hun fik 15 dage på Anker Fjord Hospice.

LÆS JØRGENS BERETNING

 

Jeg har aldrig følt mig så lettet

Gennem et halvt år besøgte John sin kone Kirsten på Anker Fjord Hospice. Fra at være plejere i hjemmet blev John og døtrene pårørende med overskud i en svær tid.

LÆS JOHNS BERETNING

 

Det er tiden på Anker Fjord, børnene husker

I næsten fire måneder i foråret og sommeren 2010 skabte Johan Jakobsen, hustruen Betina og deres to drenge masser af liv på Anker Fjord Hospice.

LÆS BETINAS BERETNING

 

Pårørendeundersøgelse

LÆS UNDERSØGELSEN