Oversygeplejerske til fast stilling

Har du mod til at bringe dine ledelseskompetencer i spil i et tværfagligt fællesskab, hvor mening, liv og værdier er i fokus?

Vi leder efter den helt rigtige oversygeplejerske, der kan udfylde en ganske særlig rolle, hvor du er tæt på, og gør en forskel for både medarbejdere, patienter og pårørende på Anker Fjord Hospice pr. 1. maj 2024.

Vi er en flok dedikerede, erfarne og meget selvstændige medarbejdere. Med tid, ro og nærvær arbejder vi i fællesskab på, at gøre ventetid til levetid for patienter og pårørende og skabe bedst mulig livskvalitet, når livet nærmer sig sin afslutning. Det handler om at se det hele menneske og gennem en tværfaglig specialiseret indsats lindre de symptomer, patienten har. Under hjemlige forhold ønsker vi at møde patienten og familien med en helt særlig tilgang.

Med afsæt i den enkeltes livshistorie, gør vi os umage med at tilpasse dagligdagen efter patientens drømme, håb og ønsker – en dagligdag hvor faste regler, rutiner og procedurer ikke sætter dagsordenen. Det kræver noget helt særligt af personalet og dermed også af din ledelsestilgang og –evner.

Din profil:
Du er uddannet sygeplejerske og har du erfaring med palliativ indsats er det et plus - hvis ikke, skal du være klar på at tilegne dig indsigt i og forståelse af palliation.

Dit ledelsesmæssige afsæt er vigtigt. Vi forestiller os en solid værktøjskasse og en ballast, der giver tyngde til, at du blandt andet kan:

  • Stå stille i og give plads til det, der er svært for både patienter, pårørende og medarbejdere, bl.a. ved at lytte, vise medfølelse, anerkende, støtte og vejlede i etiske dilemmaer og svære spørgsmål.
  • Bidrage med tydeligt nærvær og relationel ledelse og skabe samspil på tværs af mange fagligheder.
  • Udvise og praktisere en nysgerrig, undrende og reflekterende tilgang.
  • Stå fast og selvstændigt vurdere og handle i pressede situationer også når der skal træffes svære beslutninger.
  • Tænke fleksibilitet, kreativitet og bæredygtighed ind i tilrettelæggelse af det daglige arbejde og fremmødeprofil.
  • Udnytte den økonomiske ramme på en ansvarlig måde.

Som person er du autentisk, ved hvem du er og hvad du står for. Du er åben for nye og anderledes måder at anskue og løse opgaverne på, og ikke mindst villig til at flytte dig og lære nyt.

Ansvarsområder:
I samarbejde med hospicechefen bliver du ansvarlig for udvikling og drift af Anker Fjord Hospice. I praksis betyder det bl.a. at medvirke til at sikre en sund økonomi og et udviklende tværfagligt samarbejde. Du kommer til at stå i spidsen for kvalitetsudvikling og forandringsprocesser. Du bliver nærmeste leder for gruppen af sygeplejersker og i en flad ledelsesstruktur har du ansvar for at dagligdagen afspejler hospicefilosofien, vores fælles værdier, organisationens ledelsesgrundlag og ikke mindst vores etiske kodeks. Du skal videreføre og bidrage til, at såvel den specialiserede palliative indsats som den eksisterende kultur og det gode arbejdsmiljø fortsat udvikles.

Sidst men ikke mindst, så er vi en ganske særlig arbejdsplads. Vi anbefaler, at du læser mere om os på dette link og får et indtryk af os som kolleger og vores dagligdag – og så håber vi at høre fra dig. Vi sørger for at udarbejde et introduktionsprogram tilpasset din baggrund og erfaring.

Yderligere information
Anker Fjord Hospice er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Region Midtjylland.
Funktionsbeskrivelse

Ansøgningsfrist:
10. marts 2024

 Ansættelsessamtale:
Samtaler afholdes 20. marts 2024. Kandidater der udvælges til samtale udfylder og får tilbagemelding på personprofil – planlagt til uge 11 og 12.

Løn- og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger hos:
Hospicechef Herdis Hansen
tlf. 9659 4901 - mobil 4043 5588
eller
Konstitueret Oversygeplejerske Karsten Margon
tlf. 9659 4905