Information og tiltag ift. Coronavirus/Covid19

Information til patienter og pårørende:

Alle medarbejdere på Anker Fjord Hospice vil i denne tid være særlig opmæksomme på besøgende, der kommer til huset. Vi vil informere om de konkrete tiltag, der er sat i værk, samt støtte og vejlede de pårørende, så de kan føle sig trygge under deres besøg.

Ved indgangen er der opstillet håndsprit, som skal benyttes når I ankommer, og når I går fra Anker Fjord Hospice. Vi henstiller til, at det kun er få (2-3) pårørende ad gangen, der besøger patienten, samt at man begrænser antal af besøg.

Pårørende, som kommer på besøg skal:

• Overholde hygiejnen med håndvask og håndsprit
  • Skal være raske, og må ikke have været i kontakt med kendt Covid19 smittede.
  • Bære mundbind i fællesarealerne.

Vi henstiller til at undgå nær fysisk kontakt med Jeres indlagte pårørende - dette for at undgå smitte af Jeres indlagte, og for at undgå personalet bliver smittet.