Vostrup efterskoles kor

Vostrup Efterskoles Superkor gav koncert på Anker Fjord Hospice Mandag den 12. maj kl. 19.30.

Støtteforeningen på Anker Fjordstod stod bag en smuk og stemningsfuld oplevelse for både beboere, pårørende og de øvrige gæster mandag aften. Vostrup Efterskoles Superkor leverede – med egne ord – ”Blandede Bolsjer”, og man må sige, at det var ”Godt og Blandet”!

Programmet varierede mellem fællessang, som startede med ”En yndig og frydefuld sommertid” og sluttede med ”I skovens dybe stille ro”, blandet med et repertoire af Beatles sange, danske børnesange og til slut en kanon med teksten ”Mellem måne og sol, mellem himmel og hav… ”, hvilket harmonerede godt med naturen udenfor, hvor det blev aften over Ringkøbing Fjord.

Som ekstra indslag gav nogle af eleverne en smagsprøve på deres projekt, ”God Karma til Ældre”, og demonstrerede her evner på tværfløjte, saxofon, flygel, violin og guitar – og ikke at forglemme: et dørslag som rekvisit!

 Superkorets 25 elever leverede varen, det var en fornøjelse at opleve deres dygtighed, disciplin, glæde og engagement. Korlederne, Lise Schøler Kjær og Jakob Roswall gjorde det godt.

Det var anden gang Vostrup-koret gav koncert på Anker Fjord, men fra Støtteforeningens side er der ønske om, at det ikke bliver sidste gang. En god tradition er grundlagt.