"Salmer fra en Beattid"

Søndag aften den 29. maj fyldtes Nysogn Kirke med "Salmer fra en Beattid" - en collage, som bestod af oplæsning og sange.

Skuespiller Tina Kruse Andersen skabte med sine 7 oplæsninger fra forskellige skriftsteder en indlevende og meget smuk optakt de efterfølgende sange fra en beattid, og som sangsolist Simon Mott Madsen med sin meget klare og klangfulde sangstemme gjorde disse sangtekster til noget helt særligt og i et sjældent og unikt musikalsk samarbejde med Bjørn Krog Thesbjerg ved klaveret og Tore Bjørn Larsen på kirkens orgel, hvor - begge - i bogstaveligste forstand "gav den på alle tangenter og for fuld udblæsning" - med musikken klingende fra begge ender af kirken.

Endnu en fantastisk stjernestund i det enkle og meget smukke kirkerum i Nysogn Kirke. 

Koncerten, som blev overværet af ca. 100 tilhørere, var arrangeret af Menighedsrådet for Nysogn, Holmsland Lokalafdeling for Kræftens Bekæmpelse og Støtteforeningen for Anker Fjord Hospice, hvor ensemblet søndag eftermiddag gav en mindre, men ligeså stemningsfuld koncert på en lille halv time for patienter og pårørende.