Midsommerfest 2017

Støtteforeningen for Anker Fjord Hospice afholdt torsdag den 15. juni 2017 sin årlige traditionsrige Midsommerfest på Anker Fjord Hospice for patienter, pårørende og venner af huset.

I alt godt 100 sluttede op om den hyggelige Midsommerfest på Anker Fjord Hospice med god mad, fællessang, underholdning og lotteri med donerede gaver fra handlende i Hvide Sande, Ringkøbing og Søndervig  - alt under hyggelige rammer til glæde for patienter og pårørende.

Støtteforeningens bestyrelse fik god hjælp af frivillige medarbejdere ved Anker Fjord ved Midsommerfesten, ligesom de lokale handlende i Hvide Sande bakkede op Midsommerfesten.

Willy Egmose på flygel og Jeppe Schmidt Olsen på kontrabas underholdt med stemningsfulde jazzmelodier til glæde for alle, der deltog i Midsommerfesten.

Aftenen sluttede med dejlige midsommersange på terrassen - i den lune aften - mens der var tændt op i 4 bålskåle. Den tidligere pedel ved Anker Fjord Hospice Christian Hjort spillede smukt på trompet til de valgte midsommersange.

Støtteforeningen, de frivillige og de lokale handlende havde lagt alle kræfter i at gøre det til en særlig aften for patienter og pårørende samt venner af huset.

SPAR i Hvide Sande havde i øvrigt doneret et rundt pengebeløb til Støtteforeningen forud for Midsommerfesten.